Soutěž o knihu Vzpomínky obyčejné ženy (10x) - ukončeno

29.04.2009 09:02

 

Smart Press

 

TRVÁNÍ SOUTĚŽE:

29.4. - 29.5.

CENA:

Vzpomínky obyčejné ženy aneb Hledání TOHO PRAVÉHO - pro 10 výherců

 

- Proč by v době, kdy své memoáry sepisuje každá „celebrita“, nemohla své vzpomínky sepsat také úplně obyčejná žena? Hortenzie Veliká je žena z davu, ovšem s ambicemi prorazit díru do světa, vydělat první milion dolarů a neusnout na vavřínech. A při tom všem ještě najít muže svých snů a být šťastná.
V prvním dílu připravované trilogie Hortenzie vypráví o svém dětství bez matky a dospívání v komunistickém Československu, o snaze prosadit se v umělecké branži či uspět jako bulvární novinářka. Když ale na prahu třicítky bilancuje, dochází ke smutnému závěru, že žádnou díru do světa neudělala a celkově je se svým životem spíše nespokojena. A pak potká MILÉHO. Domnělého milionáře, muže krásného, mužného a chápavého, do kterého se bláznivě zamiluje, za svým dosavadním životem udělá tlustou čáru a vydá se hledat své štěstí na opačný konec světa.
Najde konečně to, co hledá? I na tuto otázku přinášejí odpověď Vzpomínky obyčejné ženy, humorná knížka nejen o hledání. O hledání sebe sama, o snaze uplatnit se, o přehnaných ambicích, o hledání lásky a štěstí, o stesku a beznaději, ale i o schopnosti řešit životní problémy s humorem a optimismem.

VÍCE O KNIZE ZDE!

 

VÝHERCI:

 

Barča Halásková

Lucie Buriánková

Katka Jelenová

Denisa Dřevecká

Romana Jehličková

Klára Nejdlová

Kristina Lukavská

Petra Pavlů

Sylva Ehlová

Jitka Peremská

 

SPONZOR:

Smart Press

 

 

 

—————

Zpět