Soutěž o knihu PŘÍBĚHY PŘED SPANÍM - ukončeno

29.05.2009 09:50

 

 
 

TRVÁNÍ SOUTĚŽE:

29.5.2009 - 29.6.2009

CENA:

 

PŘÍBĚHY PŘED SPANÍM - Naučte se vyprávět svým dětem

Doba těsně před usnutím je pro děti nesmírně důležitá. To, jak se cítí, když usínají, rozhoduje o tom, jak se budou cítit ráno po probuzení. Probuzení s dobrou náladou je jako štít pro celý den, ale probuzení s ošklivou náladou přitahuje negativní emoce a zkušenosti. Většina rodičů zažívá perné chvilky pokaždé, když nastane čas uložit děti do postýlky, a vyprávění příběhů na dobrou noc je ideálním způsobem, jak společně zakončit den. Jeden z hlavních důvodů, proč se dětem do postele nechce, je skutečnost, že to neslibuje žádnou aktivitu, na kterou by se mohly těšit. Je to konec činnosti a denní legrace, ale pozornost a aktivita jsou přesně to, po čem děti dychtí.

Příběhy na dobrou noc se mohou stát tím lákadlem, které vaše děti přitáhne do postýlek. Jen málo z rodičů však pro své děti vymýšlí příběhy. Většina z nich jim místo toho čte. Ovšem, i to je skvělé, pro své děti však můžeme udělat víc. Můžeme si spolu s nimi vytvořit své vlastní, jedinečné a neopakovatelné tradice a zvyky.

Pokud to budete dělat dobře, děti se budou těšit na čas ke spánku, na příběh i rituál, který tím nejpříjemnějším způsobem formálně uzavře den. Přestože vy zůstanete vzhůru déle, pohádka vlastně zakončí i váš den a vyprávění příběhů se tak stane nádhernou činností, kterou se svými dětmi budete s láskou sdílet.

 

https://www.zonerpress.cz/inshop/stranky/obalky/ZR747-Pribehy-pred-spanim.jpg

VÝHERCE:

 

Ivana Ludvíková

 

SPONZOR:

—————

Zpět