Menina.cz

01.04.2009 19:20

MENINA.CZ je internetový obchod, který do Čech přináší dětskou módu plnou veselých barev a hřejivého jižního slunce. Originální brazilské oblečení pro Vaše dítka můžete vybírat ze značek Lilica Ripilica, Tigor T.Tigre a Marisol.

 

Pro malé slečny

OBLÉKÁNÍ JE ZÁBAVA je hlavní myšlenkou značky Lilica Ripilica. Jedná se o vysoce kvalitní módu pro děvčata do 12 let. Značku zosobňuje postava Lilica Ripilica, veselá koala. Vedle oblečení zahrnuje značka i obuv, punčochy a doplňky.

Lilica Ripilica sleduje poslední módní trendy, má svůj styl, je romantická, ale zároveň smělá a kreativní.

 

https://menina.cz/lilica-ripilica/e-shop/pics/trika.jpg https://menina.cz/lilica-ripilica/e-shop/pics/kabaty-bundy.jpg https://menina.cz/lilica-ripilica/e-shop/pics/doplnky.jpg

Pro malé pány

Postava chytrého a smělého tygra je motivem značky Tigor T. Tigre, která přináší velmi kvalitní oblečení pro chlapce do 12 let. Značka zahrnuje široký sortiment oblečení včetně obuvi a celé řady doplňků. Tigor T.Tigre prolíná street-, surf- a skate styl oblečení. Jsou použity moderní vzory a design, oblečení je však především velmi pohodlné.

 

https://menina.cz/tigor-t-tigre/e-shop/pics/trika.jpg https://menina.cz/tigor-t-tigre/e-shop/pics/komplety.jpg https://menina.cz/tigor-t-tigre/e-shop/pics/mikiny.jpg

 

 

Značka Marisol je plná barev, vypovídající o brazilském původu. Nabízí hravé a pohodlné oblečení, spíše sportovního charakteru, pro děvčata i chlapce do 12 let.

 

Věříme, že se sami přesvědčíme o vysoké kvalitě materiálů a zpracování, a že si brzy tyto značky oblíbíte a rozšíříte řady spokojených zákazníků, kteří se stále vrací. Dopřejte i Vy svým dětem brazilský šmrnc.

 

Navíc: Menina Klub nabízí svých členům zajímavé slevy a výhody. Neváhejte a navštivte naše webové stránky www.menina.cz

—————

Zpět