Internetový obchod Mandala s výrobky a materiálem na tvorbu šperků

27.07.2009 23:35

 

 

Mandala je obchůdek pro ty, kdož mají tvorbu šperků jako koníčka, ale samozřejmě u nás mohou nakupovat i profesionální tvůrci šperků a obchodníci - bližší informace o podmínkách pro jejich nákup jsou zde.

Na Mandale nechybí ani návody na některé šperky (+ další kreativní tvoření) a inspirace - stránka, kde se můžete přesvědčit, kolik různých podob šperk může mít. Pokud byste chtěli inspirace ještě více, můžete využít odkazy na weby s podobným zaměřením a jiné zajímavé stránky.
Navíc jsem pro vás připravila občasnou soutěž, kde výherci budou odměněni věcičkami z mého obchůdku dle vlastního výběru.
Momentálně také probíhá anketa, kde zákazníci mohou vyjádřit svůj názor na obchůdek a napsat své představy o tom, co by si zde přáli nalézt.
Protože z prozatímních výsledků ankety vyplývá, že vítáte ukázky použití té které komponenty, ráda bych tyto příklady uvedla u co nejvíce druhů materiálů. Protože z časových důvodů nemohu u všech druhů připravit ukázku, nabízím vám spolupráci - můžete šperk, kde jste nějakou komponentu z mého obchůdku použili, vyfotografovat a zaslat mi, a já tuto fotografii s uvedením autora zařadím jako "příklad použití" u daného druhu materiálu. Máte tak možnost ukázat svůj výrobek ostatním, kterým bude sloužit jako inspirace.

 

 

 

—————

Zpět