Čokoládové bohatství jedině s pronajemfontan.cz

08.07.2009 16:12

 

Čokoládová fontána - prodej a pronájem širokého sortimentu fontán na čokoládu za nejpříznivější možné ceny. Nabízíme široký sortiment čokoládových fontán pro domácí použití i čokoládových fontán vhodných pro gastronomii. Zakoupené čokoládové fontány doručujeme zdarma po celé ČR. Máme také velkou nabídku fontán k pronájmu a to jak pro malé oslavy o několika hostech až po velké společenské události s mnoha stovkami hostů. Také jako dárek je fontána na čokoládu nebo její pronájem samozřejmě vhodný a neotřelý nápad.

Dodejte své akci jedinečnou atmosféru, lesk a úroveň, překvapte své hosty kaskádovitou fontánou přetékající teplou vonící čokoládou. Ať už se jedná o svatební hostinu, firemní večírek, oslavu narozenin, zahradní párty či posezení s přáteli, čokoládová fontána zaručeně zaujme a okouzlí hosty a o Vaší akci se bude ještě dlouho mluvit. Okolo fontány bude neustále živo a Vaši hosté si budou s chutí nabodávat kousky ovoce a dalších připravených pochutin a namáčet je v luxusní belgické čokoládě. Čokoládová fontána se stane vděčným tématem konverzace a pomůže Vám k rozproudění zábavy.

Dopřejte sobě a svým přátelům tento jedinečný zážitek. Změňte stereotyp nudných oslav se zákusky, chtějte pro své hosty něco mimořádného a oni Vás za to budou obdivovat. Čokoládová fontána udělá z Vaší akce nezapomenutelnou a jedinečnou událost. Není zapotřebí zdůrazňovat, že fontána se stane obrovským lákadlem zvláště pro děti, které od ní jen stěží odtrhnete. Ten, kdo neokusil tu neopakovatelnou vůni a chuť a neviděl čokoládu stékající po stupních fontány jako obrovský sladký vonící vodopád jen stěží uvěří, o jaký zážitek přišel.

Čokoláda do fontány - kromě čokoládových fontán nabízíme také velký výběr čokolády vhodné pro použití ve fontánách a fondue a také vhodné recepty. Zážitek z čokoládové fontány umocní luxusní belgická čokoláda Callebaut. Má specifickou delikátní chuť a je považována za nejjemnější čokoládu na světě. Také díky své konzistenci je velmi vhodná pro použití do čokoládových fontán. Navíc, kakao působí pozitivně na mysl a namáčené ovoce obsahuje spoustu vitamínů. To je další důvod, proč budou Vaši hosté odcházet s jedinečným zážitkem a navíc zdravější.

Jak vyřešíte dilema: Jednu velkou čokoládovou fontánu poskytující velký vizuální zážitek z proudu delikátní čokolády stékajícího po mnoha stupních kaskády do široké nádoby plné vonící čokolády nebo několik menších fontánek nabízejících pestrou paletu různých barev čokolády, rozličné a vždy jedinečné chuti a plnící vzduch mnoha opojnými vůněmi? A co lze v čokoládě namáčet? Výběr je pestrý a obecně se dá říct, že namáčet lze všechno kromě drobivých jídel. Nejoblíbenější jsou jahody, banány, meloun, ananas, hrozny, sušené ovoce, bonbóny marshmallow...

svatba     

 

Pokud jste při čtení velice zajímavého článku dostali chuť na čokoládu, nemeškejte a navštivte stránku pronajemfontan.cz

 

 

—————

Zpět